testisivu

Palvelumme

Säästämme aikaasi tuottamalla sisällön tarvitsemallesi materiaalille ja nettisivuillesi. Keräämme tiedot keskustelemalla yrityksesi asiantuntijoiden kanssa, tai tuotamme sisällön erilaisista lähtömateriaaleista koostamalla. Jalostamme niistä selkeän, johdonmukaisen ja visuaalisesti kiinnostavan kokonaisuuden.

 

Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet / kielettömät ohjeet ja manuaalit, tuote-esitteet, esitysmateriaalit ja kuvitus ovat erikoisosaamistamme.

 

Olemme erikoistuneet kuvalliseen esittämiseen asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeissa. Ideoimme ja kuvitamme tarvitsemasi ohjeen yhteistyössä kanssanne. Meillä on kyky esittää ohjeessa tarvittava tieto piirroskuvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi. Tärkeintä on tietenkin selkeän ohjeen tuoma tuki ja turvallisuus niin asentajalle kuin tuotteen käyttäjällekin.

 

Teemme yrityksesi tarvitseman markkinointiviestintämateriaalin esitteistä käyntikortteihin luomalla yhtenäisen visuaalisen ja graafisen ilmeen tai toteutamme työsi graafisten ohjeidesi mukaisesti. Olemme tottuneet toimimaan myös suurten yritysten kanssa ja noudattamaan tarkasti heidän graafisia ohjeitaan.

 

Työhömme kuuluu aina toteutetun materiaalin oikoluku ja tarkastus aina ennen kuin lähetämme sen tarkastettavaksi asiakkaalle.

 

Asiakkaitamme ovat mm. eri alojen teollisuusyritykset.

Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet

Tuote-esitteet