Esitysmateriaalit

Aurinkovoimalan kytkinmallin esitysmateriaali

Asiakkaana ABB. PowerPoint -esityksen luonti asiakkaan graafisten ohjeiden mukaisesti, sisältäen mm. sisällöntuotannon ja kuvankäsittelyn. Esitys sisältää yhteensä 36-sivua.

Ulkomittauskeskusten esitysmateriaali

Asiakkaana ABB. PowerPoint -esityksen luonti asiakkaan graafisten ohjeiden mukaisesti, sisältäen mm. sisällöntuotannon ja kuvankäsittelyn. Esitys sisältää yhteensä 22-sivua.

Esitys- ja koulutusmateriaalit

Esitys- ja koulutusmateriaalin sisällöntuotanto toteutetaan joko asiakkaan asiantuntijaa haastattelemalla ja/tai keräämällä tieto asiakkaan laajastakin materiaalista. Asiasisältö jäsennellään ja tuotetaan teksti ja kuva- / kuvitusideat. Keräämme asiakkaalta mahdolliset tarvittavat valokuvat, etsimme kuvapankeista sopivia valokuvia ja avustamme tarvittaessa valokuvauksessa. Käsittelemme myös valokuvat.

 

Asiakkaan halutessa voimme myös stilisoida asiakkaan tekemän valmiin materiaalin käymällä tekstin läpi ja käsittelemällä valokuvat mahdollisimman hyvälaatuisiksi, mutta silti järkevän kokoisiksi.

 

Materiaalin ulkoasu on myös tärkeä. Se on tärkeä osa sivujen toteutusta. Me suunnittelemme ulkoasun asiakkaan muuhun materiaaliin sopivaksi tai toteutamme työn tarkasti asiakkaan graafisia ohjeita noudattaen. Lopuksi tarkastamme tuottamamme materiaalin ennen kuin lähetämme sen asiakkaalle.