SELAA REFERENSSEJÄMME

Työmme tuloksena on selkeä, johdonmukainen ja visuaalisesti kiinnostava kokonaisuus.

Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet

Asennus-, kokoonpano-, käyttö ja huolto-ohjeissa olemme erikoistuneet kuvalliseen esittämiseen. Ideoimme ja kuvitamme tarvitsemasi ohjeen yhteistyössä yrityksesi asiantuntijoiden kanssa. Meillä on kyky esittää ohjeessa tarvittava tieto piirroskuvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi.

Tuote-esitteet

Tuote-esitteet toteutamme ammattitaidolla. Meillä on vahva osaaminen teknisen tiedon ja kuvallisen viestinnän yhteensovittamisesta. Koostamme esitteestäsi selkeän ja yhtenäisen kokonaisuuden. Suunnittelemme esitteen ulkoasun muuhun materiaaliisi sopivaksi tai toteutamme sen tarkasti graafisia ohjeitasi noudattaen.

Esitysmateriaalit

Teemme esitys- ja koulutusmateriaalistanne näyttävän ja koostamme sarjastasi hienon yhtenäisen kokonaisuuden yrityksenne graafista ohjeistusta noudattaen.

Kuvitus

Toteutamme kuvat toiveesi mukaisesti ja luomme niistä yhtenäisen kokonaisuuden erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuviksi.

Muu graafinen suunnittelu

Teemme yrityksesi tarvitseman markkinointiviestintämateriaalin esitteistä käyntikortteihin luomalla yhtenäisen visuaalisen ja graafisen ilmeen.

Näytepakkaukset

Näytepakkauksen ulkoasun suunnittelun ja taittotyön toteutus asiakkaan graafisten ohjeiden mukaisesti sekä myös sisäpahvin tuotesijoittelun ja siihen tarvittavien taitoksien ja leikkausten suunnittelu.