Palvelumme

Säästämme aikaasi tuottamalla sisällön tarvitsemallesi materiaalille ja nettisivuillesi. Keräämme tiedot keskustelemalla yrityksesi asiantuntijoiden kanssa, tai tuotamme sisällön erilaisista lähtömateriaaleista koostamalla. Jalostamme niistä selkeän, johdonmukaisen ja visuaalisesti kiinnostavan kokonaisuuden.

 

Asennus-, käyttö-, huolto- ja kokoonpano-ohjeet, tuote-esitteet, esitysmateriaalit ja kuvitus ovat erikoisosaamistamme. Erityisesti olemme erikoistuneet kuvalliseen esittämiseen erilaisissa ohjeissa ja ohjekirjoissa. Ideoimme ja kuvitamme tarvitsemasi ohjeen yhteistyössä kanssasi. Tärkeintä on selkeän ohjeen tuoma tuki ja turvallisuus niin asentajalle kuin tuotteen käyttäjällekin. Meillä on kyky esittää tarvittava tieto piirroskuvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi.

 

Toki teemme myös yrityksesi tarvitseman markkinointiviestintämateriaalin esitteistä käyntikortteihin. Luomme materiaalillesi yhtenäisen visuaalisen ja graafisen ilmeen tai toteutamme työsi graafisten ohjeidesi mukaisesti. Olemme tottuneet toimimaan myös suurten yritysten kanssa ja noudattamaan tarkasti heidän graafisia ohjeitaan.

 

Työhömme kuuluu aina toteutetun materiaalin oikoluku ja tarkastus aina ennen kuin lähetämme sen tarkastettavaksi asiakkaalle.

 

Asiakkaitamme ovat mm. eri alojen teollisuusyritykset.

sisallontuotanto
SISÄLLÖNTUOTANTO
ASENNUS- KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET
TUOTE-ESITTEET
ESITYSMATERIAALIT
NÄYTEPAKKAUKSET