Piirroskuvalla voit selkeyttää asennusohjeesi!

 

 

 

blogi1

 

Piirroskuvan avulla asiat voidaan esittää yksiselitteisesti. Selkeä piirroskuva luo turvallisuutta niin asentajalle kuin käyttäjällekin. Piirroksen avulla pystytään esittämään selkeästi myös vaikeasti selitettävä asia. Ei synny tulkintavaikeuksia!

A&V Insinöörit Oy / Tekninen viestintä on erikoistunut piirroskuvan käyttöön asennus-, käyttö-, kokoonpano- ja huolto-ohjeissa. Teemme täysin kielettömiäkin ohjeita, jolloin kaikki tarvittavat asiat esitetään pelkillä piirroskuvilla. Käytössämme on Illustrator-piirrosohjelma. Ko. ohjelmalla tehtynä piirroksista tulee vektorikuvia. Ne ovat täysin skaalattavissa mihin kokoon tahansa ja kuvat ovat aina hyvälaatuisia ja painokelpoisia.

Toimita meille esimerkiksi tekemäsi cad-kuvat tarvittavan ohjeen kohteesta. Jos sinulla ei ole cad-kuvia, niin kohteen mittakuvat käyvät oikein hyvin. Silloin tarvitsemme myös valokuvia ja/tai piirroksia ohjeeseen tarvittavista yksityiskohdista. Varsinainen kohde/tuote on aina paras lähtömateriaali piirtämistä varten, jos sellainen on toimitettavissa! Siitä on aina niin helppo tarkastaa erilaiset liitoskohdat ym. tärkeät yksityiskohdat.

Me lähdemme kuvittamisessa aina liikkeelle etsimällä ko. kohteelle sopivan kuvakulman, josta kaikki tarvittavat ohjeeseen tulevat asiat pystytään esittämään. Joskus tarvittavasta kohteesta täytyy piirtää kuvia useammasta suunnasta, mutta silti kuvakulma säilyy aina valittuna. Kun sama kuvakulma on käytössä kaikissa kuvissa, ne ovat keskenään yhteensopivia. Näin saamme tarvittavasta ohjeesta harmonisen ja yhtenäisen näköisen. Samaa kuvakulmaa käytämme jatkossa kaikissa asennus-, käyttö-, kokoonpano- ja huolto-ohjeissasi. Tällöin kuvat toimivat saumattomasti yhteen ja tarvittaessa voimme hyödyntää jo aikaisemmin tehtyjä kuvia toiseen ohjeeseesi.

Asennusohjetta varten tehtyjä piirroskuvia voit myös hyödyntää muussa markkinointimateriaalissasi, kuten esimerkiksi esitteissä ja tiedotteissa, esitysmateriaaleissa, ilmoituksissa ja internet-sivuilla.